• 1403/12/02 - 09:43
  • - تعداد بازدید: 28
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حراست در جهاد کشاورزی نقش حیاتی دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گردهمایی مدیران حراست سازمانهای جهاد کشاورزی استانها در مشهد مقدس گفت: حراست در نهادهای دولتی، به‌ویژه در مجموعه‌ای مانند جهاد کشاورزی که مستقیماً با امنیت غذایی کشور، حمایت از کشاورزان و توسعه پایدار سروکار دارد، نقشی حیاتی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی وی افزود: حراست در جهادکشاورزی بعنوان یکی از حساس‌ترین و مهم‌ترین حوزه‌های اجرایی کشور، یعنی حراست از سلامت اداری، امنیت اطلاعات و صیانت از منابع و سرمایه‌های ملی که امروز شما این افتخار را دارید. 
جعفری  ادامه داد: امروز شما مسئولین حراست، چشم بیدار این مجموعه هستید و با اشراف اطلاعاتی، دقت نظر و پایبندی به اصول اخلاقی و قانونی، از سلامت اداری، جلوگیری از تخلفات و بهبود بهره‌وری سازمانی حراست می‌کنید. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : فساد اداری یکی از چالش‌های مهم در نظام اجرایی کشور است و هرگونه کوتاهی در این زمینه می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به سرمایه‌های ملی ما وارد کند و این حراست است که باید با نظارت دقیق، تحلیل داده‌ها و بررسی عملکردها، باید از بروز هرگونه سوءاستفاده و تخلف جلوگیری کنید.
وی ادامه داد : امروزه اطلاعات، قدرت است و در جهاد کشاورزی، اطلاعات بسیار ارزشمند و محرمانه هستند که نباید به دست افراد غیرمجاز بیفتند و در این خصوص  مسئولیت حراست در حفاظت از این داده‌ها بسیار حیاتی است.
جعفری در رابطه با  ارتقای فرهنگ سازمانی و افزایش بهره‌وری گفت:یک سیستم اداری سالم، بر پایه نیروی انسانی سالم و متعهد استوار است. حراست نه‌تنها باید ناظر باشد، بلکه باید با فرهنگ‌سازی، آموزش و تعامل سازنده، فضای سازمانی را به‌گونه‌ای مدیریت کند که تخلف، جایی برای بروز نداشته باشد.
جعفری افزود: جهاد کشاورزی، به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند تأمین امنیت غذایی، سیاست‌گذاری‌های کلان و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، همیشه در معرض تهدیدات داخلی و خارجی است. حراست، خط مقدم مقابله با این تهدیدات است و با رصد هوشمندانه، تحلیل خطرات و ارائه راهکارهای پیشگیرانه، نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین امنیت این بخش  دارد.
این مقام مسئول در خاتمه  با اشاره به پیشرفت فناوری و پیچیدگی‌های نوین در حوزه کشاورزی و امنیت اطلاعات گفت: روش‌های سنتی در حراست دیگر کافی نیستند و حراست ما باید هوشمند، چابک و مجهز به دانش روز باشد تا بتواند با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، تحلیل داده‌های کلان و هوش مصنوعی در نظارت و پیشگیری، عملکرد ها را میزان قابل‌توجهی ارتقا دهد.

 
  • گروه خبری : استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 193774
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی  استان خراسان رضوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی